Seccions - Farmàcia - Parafarmàcia Sant Eloi - Andorra
Descobreix la parafarmàcia Sant Eloi, la més gran d'Andorra amb el millor preu en més de 22.000 productes de les marques més reconegudes. Sant Julià de Lòria
farmacia andorra, parafarmacia barata, productes parafarmacia andorra, compres andorra, preus ajustats andorra, preus barats andorra, parafarmacia andorra
16042
page-template-default,page,page-id-16042,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
BANNER SECCIONS SANT ELOI

Seccions

Nutrició
nutricio parafarmacia andorra

La Nutrició és un dels pilars fonamentals de la nostra salut. A la nostra Farmàcia i Parafarmàcia els nostres professionals li aconsellaran sobre quins productes són necessaris per a poder aconseguir una nutrició óptima en qualsevol etapa de la seva vida.

Dietètica i esport
dietetica i esport parafarmacia andorra

Posar-se en forma, complementar la dieta d’un esportista o perdre pes són algunes de les fites que podrà aconseguir gràcies a la varietat de productes que trobarà al nostre espai.
A més a més també podrà adquirir una amplia gama de productes ecològics, sense gluten, específics per vegans, etc.

Homeopatia
homeopatia farmacia sant eloi andorra

La Farmàcia Sant Eloi posa a la vostra disposició una àmplia varietat de productes homeopàtics per als consumidors que busquin una alternativa més natural als tractaments amb el fàrmacs convencionals.

Tractaments corporals
tractaments corporals parafarmacia sant eloi

El cos s’ha de cuidar per dins i per fora. Per aquest motiu disposa al nostre espai de tot tipus de productes per donar-li el tractament que més necessita.

Tractaments facials i maquillatge
tractaments facials i maquillatges parafarmacia andorra

Visiti’ns i aprofiti l’oportunitat de trobar en un sol espai les marques de cosmètica més conegudes. Amb tota aquesta varietat li serà molt fàcil trobar un tractament facial adient a les seves necessitats i un maquillatge apropiat.

Dermocosmètica
dermocosmetics farmacia barata andorra

La dermocosmètica és l’associació de dues rames de la ciència que inclouen la investigació i els avanços tecnològics de la Dermatologia i la Cosmètica. Cobreix les necessitats d’una pell que presenta canvis i ens brinda la tolerància d’un producte que es pot aplicar diàriament.

Perfumeria
perfumeria andorra

Descobreixi totes les novetats en perfums de les marques més exclusives de cosmètica.

Puericultura i maternitat
puericultura i maternitat farmacia sant eloi

La mare i el nadó tenen un espai privilegiat dins de la nostra Parafarmàcia on adquirir tots els productes necessaris per aquesta bonica etapa.

Fitoteràpia i aromateràpia
fitoterapia i aromaterapia parafarmacia barata andorra

La nostra secció d’aromateràpia és la més gran i completa del Principat, on podrà gaudir d’una gran varietat de marques i productes alternatius a la medicina tradicional.

Ortopèdia
ortopedia faramacia parafarmacia sant eloi

Després d’una lesió podrà acudir a la nostra Parafarmàcia on trobarà tot tipus de productes ortopèdics i calçat per ajudar-li a la seva recuperació. Trobarà crosses, genolleres, colzeres, protectors tibials per a esquiadors i un llarg etcétera.

Veterinària
secció veterinaria parafarmacia andorra

Dins de la secció de veterinària trobarà tot tipus d’articles que satisfaran les necessitats de la seva mascota, des de collarets anti paràsits, medicaments veterinaris o alimentació específica.

Medicaments amb recepta mèdica
SECCIONS-MEDICAMENTS-AMB-RECEPTA-MÈDICA

A la Farmàcia Sant Eloi trobarà tots els medicaments que li hagi prescit el seu metge i una amplia varietat de medicaments estrangers.

Formulació magistral
formulacio magistral parafarmacia andorra

La formulació magistral és un medicament destinat a un pacient específic, preparat per un farmacèutic o sota la seva direcció, per complementar expressament una prescripció mèdica detallada.

Altres serveis

Control de nivells
altres nivells parafarmacia

Coneix els teus valors de colesterol, glocosa i triglicèrids en solament tres minuts. Descobreix el nostre mètode ràpid, fiable i senzill.

Elaboració d’un SPD (Sistema Personal de Dossificació)
SECCIONS-spf-farmacia-parafarmacia-andorra

Obtén d’una manera controlada tota la teva medicació mensual així com la informació necessària per a fer-ne un bon ús.

Cabina d’estètica
SECCIONS-ALTRES-CABINA-ESTÉTICA

Deixa’t cuidar i relaxa’t amb la nostra gamma de tractaments a la cèntrica cabina de l’espai de parafarmàcia.

Fes el recorregut virtual i descobreix les nostres instal·lacions