No trobes quelcom?  +376 842 053 / +376 743 140

Seccions

Nutrició

La Nutrició és un dels pilars fonamentals de la nostra salut. A la nostra Farmàcia i Parafarmàcia els nostres professionals li aconsellaran sobre quins productes són necessaris per a poder aconseguir una nutrició óptima en qualsevol etapa de la seva vida.

Dietètica i esport

Posar-se en forma, complementar la dieta d’un esportista o perdre pes són algunes de les fites que podrà aconseguir gràcies a la varietat de productes que trobarà al nostre espai.
A més a més també podrà adquirir una amplia gama de productes ecològics, sense gluten, específics per vegans, etc.

Homeopatia

La Farmàcia Sant Eloi posa a la vostra disposició una àmplia varietat de productes homeopàtics per als consumidors que busquin una alternativa més natural als tractaments amb el fàrmacs convencionals.

Tractaments corporals

El cos s’ha de cuidar per dins i per fora. Per aquest motiu disposa al nostre espai de tot tipus de productes per donar-li el tractament que més necessita.

Tractaments facials i maquillatge

Visiti’ns i aprofiti l’oportunitat de trobar en un sol espai les marques de cosmètica més conegudes. Amb tota aquesta varietat li serà molt fàcil trobar un tractament facial adient a les seves necessitats i un maquillatge apropiat.

Dermocosmètica

La dermocosmètica és l’associació de dues rames de la ciència que inclouen la investigació i els avanços tecnològics de la Dermatologia i la Cosmètica. Cobreix les necessitats d’una pell que presenta canvis i ens brinda la tolerància d’un producte que es pot aplicar diàriament.

Perfumeria

Descobreixi totes les novetats en perfums de les marques més exclusives de cosmètica.

Puericultura i maternitat

La mare i el nadó tenen un espai privilegiat dins de la nostra Parafarmàcia on adquirir tots els productes necessaris per aquesta bonica etapa.

Fitoteràpia i aromateràpia

La nostra secció d’aromateràpia és la més gran i completa del Principat, on podrà gaudir d’una gran varietat de marques i productes alternatius a la medicina tradicional.

Ortopèdia

Després d’una lesió podrà acudir a la nostra Parafarmàcia on trobarà tot tipus de productes ortopèdics i calçat per ajudar-li a la seva recuperació. Trobarà crosses, genolleres, colzeres, protectors tibials per a esquiadors i un llarg etcétera.

Medicaments amb recepta mèdica

A la Farmàcia Sant Eloi trobarà tots els medicaments que li hagi prescit el seu metge i una amplia varietat de medicaments estrangers.

Veterinària

Dins de la secció de veterinària trobarà tot tipus d’articles que satisfaran les necessitats de la seva mascota, des de collarets anti paràsits, medicaments veterinaris o alimentació específica.

Formulació magistral

La formulació magistral és un medicament destinat a un pacient específic, preparat per un farmacèutic o sota la seva direcció, per complementar expressament una prescripció mèdica detallada.

Altres serveis

Control de nivells

Coneix els teus valors de colesterol, glocosa i triglicèrids en solament tres minuts. Descobreix el nostre mètode ràpid, fiable i senzill.

Elaboració d’un SPD

Elaboració d’un SPD  (Sistema Personal de Dossificació)

Obtén d’una manera controlada tota la teva medicació mensual així com la informació necessària per a fer-ne un bon ús.

Cabina d’estètica

Deixa’t cuidar i relaxa’t amb la nostra gamma de tractaments a la cèntrica cabina de l’espai de parafarmàcia.

Fes el recorregut virtual i descobreix les instal·lacions

Contacta amb nosaltres

Consentiment