Cuida les teves pestanyes i ressalta la teva mirada
Descobreix la parafarmàcia Sant Eloi, la més gran d'Andorra amb el millor preu en més de 22.000 productes de les marques més reconegudes. Sant Julià de Lòria
farmacia andorra, parafarmacia barata, productes parafarmacia andorra, compres andorra, preus ajustats andorra, preus barats andorra, parafarmacia andorra
16902
post-template-default,single,single-post,postid-16902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cuida les teves pestanyes i ressalta la teva mirada

cuida-les-pestanyes

Cuida les teves pestanyes i ressalta la teva mirada

Cuida les pestanyes perquè, com bé diuen, aquestes són el marc de la mirada, i són igual o més importants que les celles. Canvia la teva rutina beauty i descobreix com unes pestanyes cuidades afavoreixen que tinguis un rostre més jove i fresc alhora que ressalten la teva mirada, fent que els teus ulls es vegin més grans i lluminosos. Si bé la longitud i forma de les pestanyes estan condicionades genèticament, és cert que mantenir una bona hidratació i tractar-les bé evitarà que s’espatllin i perdin volum. Per això, és important que tinguis en compte una sèrie de consells bàsics perquè estiguin el més radiants possible.

Com cuidar les pestanyes

  • Utilitza cosmètics de qualitat. Fes servir una màscara de pestanyes d’alguna marca coneguda que utilitzi bones formulacions. Pensa que les pestanyes passen moltes hores del dia pintades amb aquesta substància. Fuig de les màscares de pestanyes barates que venen en basars i no la utilitzis quan ja es vegi resseca.
  • Desmaquilla’t bé (i sempre). Si la nostra pell sofreix quan no retirem les restes de maquillatge, imagina’t les pestanyes, atrapades en aquesta closca de rimmel. És molt important desmaquillar els ulls perquè la zona respiri durant la nit. D’altra banda, a l’hora d’arrossegar la màscara de pestanyes, és convenient utilitzar una llet o gel desmaquillant que dissolgui la pintura ràpidament, de manera que es pugui retirar el maquillatge dels ulls amb suavitat. Tingues en compte que, si has de fregar, podries arrencar pestanyes.
  • Hidrata les teves pestanyes. Els pelets de les pestanyes també sofreixen els estralls de la sequedat. Mantenir-les hidratades les omplirà de vigor i farà que tinguin un aspecte més brillant. El teu producte desmaquillante pot ajudar-te a hidratar, però per obtenir millors resultats, aplica de tant en tant vaselina neutra o unes gotetes d’oli d’oliva. Recorda que qualsevol cosa que apliquis a l’ull ha de ser innòcua i has de fer-ho amb cura, evitant el contacte directe amb les mucoses.
  • Evita les agressions. Les permanents o tints de pestanyes poden fer malbé les teves pestanyes. Evita aquestes pràctiques o assegura’t d’anar a un centre de confiança que utilitzi productes de qualitat.
  • Utilitza ulleres de sol. Les ulleres de sol són unes grans aliades de bellesa, no només ens ajuden a evitar l’aparició d’arrugues, sinó que protegeixen les nostres pestanyes dels rajos del sol, un agent que les resseca.