Oscillococcinum, el producte homeopàtic contra els refredats
Descobreix la parafarmàcia Sant Eloi, la més gran d'Andorra amb el millor preu en més de 22.000 productes de les marques més reconegudes. Sant Julià de Lòria
farmacia andorra, parafarmacia barata, productes parafarmacia andorra, compres andorra, preus ajustats andorra, preus barats andorra, parafarmacia andorra
16841
post-template-default,single,single-post,postid-16841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oscillococcinum, el producte homeopàtic contra els refredats

oscillococcinum

Oscillococcinum, el producte homeopàtic contra els refredats

Oscillococcinum és un producte homeopàtic utilitzat tradicionalment tant per al tractament simptomàtic dels estats gripals com durant el període d’exposició gripal.
L’homeopatia és un tipus de medicina alternativa que se sustenta sobre dos principis dogmàtics promulgats pel seu creador, Samuel Hahneman, fa 200 anys. El primer d’ells afirma que una substància que provoca els mateixos símptomes en el cos que una malaltia posseeix propietats curatives d’aquesta. El segon afirma que un principi actiu és més eficaç com més diluït estigui en aigua. Els seus fonaments s’allunyen del mètode científic, per la qual cosa ha estat catalogada com pseudociència.

La producció dels medicaments es basa a submergir durant hores plantes medicinals en un excipient (aigua, alcohol, sucre) amb la finalitat que aquest “guardi en la seva memòria” les propietats curatives de la matèria primera. Posteriorment, aquesta solució es dilueix fins a presentar en la seva composició només una milionèsima part de la molècula inicial. Com a resultat, obtenim una substància amb un contingut 99% aquós.

Per aquest motiu, la composició d’Oscillococcinum es pot dividir en dues parts;
Part activa: extracte de fetge i cor d’ànec de Berbería.
Part inactiva: sacarosa i lactosa.

Aquesta part inactiva és també important coneixer-la a causa dels problemes d’al·lèrgia a la lactosa o de diabetis. La seva preparació deriva del fetge i el cor d’ànec diluït en 200C, és a dir, una part de vísceres per cada 10400 parts d’aigua.

Loscilloccoccinum es presenta en un envàs monodosi d’1 gram de glòbuls en caixa de 6 o de 30 unitats. El contingut complet d’un envàs monodosi correspon a una toma i la posologia variarà segons el moment:durant el període d’exposició gripal cal prendre una dosi a la setmana; a l’inici de l’estat gripal s’hauria de prendre una dosi quan apareguin els primers símptomes. Si és necessari, repetir l’acció cada 6 hores, 2 o 3 cops. En un estat gripal ja declarat és aconsellable prendre una dosi al matí i un altra a la nit durant 3 dies.

Mode d’ús
Buidar directament el contingut sencer d’un envàs monodosi sota la llengua mantenint-lo fins a la seva dissolució.