Eau Thermale Jonzac, productes per a pells sensibles
Descobreix la parafarmàcia Sant Eloi, la més gran d'Andorra amb el millor preu en més de 22.000 productes de les marques més reconegudes. Sant Julià de Lòria
farmacia andorra, parafarmacia barata, productes parafarmacia andorra, compres andorra, preus ajustats andorra, preus barats andorra, parafarmacia andorra
16821
post-template-default,single,single-post,postid-16821,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Eau Thermale Jonzac, productes per a pells sensibles

eau-thermale-jonzac

Eau Thermale Jonzac, productes per a pells sensibles

A més d’1.850m de profunditat es troben les aigües termals de Jonzac. Jonzac és un municipi francès, situat al departament de Charente-Maritime, a la regió de Poitou-Charentes, que disposa d’aigües amb grans propietats. Després d’estar més de 40.000 anys enmagatzemades lliures d’agents contaminants, van ser descobertes i es van començar a comercialitzar degut a la seva puresa bactereològica i la seva gran quantitat de minerals.

Léa Nature, el laboratori creador de la marca registrada Eau Thermale Jonzac® i d’altres reconegudes marques com Natessance, és un laboratori dermocosmètic 100% BIO que formula tots els seus productes amb aquesta aigua termal com a ingredient base i la combina amb altres elements no comedogènics, és a dir, aquells que permeten que la pell respiri. Els seus productes s’han guanyat els segells eco més exigents en l’àmbit mundial com Ecocert i Cosmebio, fet que garanteix l’origen natural dels actius.

Gràcies al les seves innovadores fórmules, s’aconsegueix una sinergia perfecta de productes ecològics, dermatològicament testats i amb una alta tolerància, fins i tot en les pells més exigents i sensibles.

S’han dut a terme nombroses proves d’eficàcia per demostrar les propietats dermocosmètiques dels productes formulats amb aquesta aigua termal. Aquestes proves, implicaven l’aplicació directa sobre la pell dels productes de la marca en un panell de voluntaris, sota control dermatològic, durant un període de 5 anys. Els resultats van ser indiscutibles: l’aigua termal Jonzac té la capacitat d’ajudar a les cèl·lules de la pell a regenerar-se; Eau Thermale Jonzac® és regeneradora, calmant i antiinflamatòria.

Una formulació que va més enllà

Eau Thermale Jonzac® ofereix una nova generació de productes per la pell que s’adapta als diferents tipus, necessiats o problemes d’aquesta: per a pells sensibles i deshidratades, per a pells reactives o intolerants, per pells amb ferides o irritades, per a la correcció del to, etc.

La formulació dels productes de la marca va més enllà de la dermocosmètica tradicional i la cosmètica biològica. És una formulació amb ingredients vegetals  (no hi ha ingredients derivats de la llet, cacauet, cereals, etc.) i amb fragàncies hipoalergèniques d’origen 100% natural.

Descobreix la gama de productes d’Eau Thermale Jonzac®, deixa que la teva pell experimenti amb productes de qualitat i responsables amb el medi ambient.