Algotherm, cosmètica marina per cuidar la teva pell
Descobreix la parafarmàcia Sant Eloi, la més gran d'Andorra amb el millor preu en més de 22.000 productes de les marques més reconegudes. Sant Julià de Lòria
farmacia andorra, parafarmacia barata, productes parafarmacia andorra, compres andorra, preus ajustats andorra, preus barats andorra, parafarmacia andorra
16829
post-template-default,single,single-post,postid-16829,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Algotherm, cosmètica marina per la teva pell

algotherm

Algotherm, cosmètica marina per la teva pell

Algotherm és un laboratori especialitzat en algoterapia que s’encarrega de la selecció de diferents espècies d’algues segons les seves característiques i propietats per utilitzar-les en cosmètica.

L’aigua de mar i les algues tenen analogies úniques de composició amb el plasma sanguini. Aquesta similitud, sumada al fenòmen natural de l’osmosis, permet conduir al nucli de les cèl·lules els principis actius amb dosis precises i una afinitat perfecta per al nostre organisme.

Les algues són especialment riques en molècules bioactives: vitamines, micronutrients, minerals, antioxidants, proteïnes, aminoàcids i àcids grassos essencials (Omega 3, 6 i 9). Posseeixen propietats individuals i poderosos efectes sobre la pell, ja que una alga conté 1.000 vegades més Iode, 100 vegades més Calci i 10 vegades més Magnesi que qualsevol planta terrestre.

L’aigua també té un gran potencial, ja que estimula el reequilibri biològic natural, utilitzant els oligoelements com a catalitzadors de diferents metabolismes: rehidratació, regulació iònica, millora de la circulació sanguínia, augment dels intercanvis cel·lulars, drenatge i estimulació de les defenses naturals.
A més a més, Algotherm, és el primer productor de cosmètica marina sense parabens i sense fenoxietanol, i posseeix ademés múltiples proves de tolerància i eficàcia que garanteixen la seguretat i qualitat dels productes.

Aquí et deixem algunes de les línies de producte de la marca i els productes que et recomanem;
Tractaments facials
* Línea Algoessential: tractaments netejadors i protectors. Producte escollit; Comfort Enzymatic Exfoliating gel, l’exfoliant preferit de les pells sensibles i reactives. Sense grànuls, elimina les cèl·lules mortes de la pell i aporta lluminositat. Destaquen a la seva composició tres tipus d’algues i extractes de papaia.
* Línea Algoregard: tractaments de contorns d’ulls. Producte escollit; Eye relaxing Mask. A base de Chrorella Vulgaris, una alga regenerativa i protectora, un complexe vegetal anti ulleres i raïm vermell per acabar amb les bosses. Aquesta mascareta té efecte fred de textura untuosa que reviu i treu la fatiga del contorn dels ulls deixant-nos una pell més llisa, suau i hidratada.
*Línea Algotime expert: tractaments anti-edat. Producte escollit; Youth Vitamin Mask. Aquesta mascareta esborra els signes de fatiga, té un efecte tensor immediat i retorna a la pell la seva lluentor natural.

*Línea Algotime control: tractaments inicials anti-edat. Producte recomanat; Initial firmin cream. Aquesta crema es converteix en un producte únic; té una acció reafirmant específica per als primers signes d’envelliment de la pell.

*Línea Algoblanc: tractaments aclaridors i desintoxicants. Producte recomanat; corrector Dark Spot Intensive. Una manera fàcil d’eliminar les taques i imperfeccions atenuant la mida i el to.

*Línea Algosensi: tractaments calmants d’alta tolerància. Producte recomanat; High Tolerance SOS Balm. Repara intensament i calma la pell promovent la renovació cel·lular.

*Línea Algopure: tractaments equilibrants
Producte recomanat per Farmàcia i Parafarmàcia Sant Eloi:
Antiblemish intensive corrector: quants cops ens ha passat que tenim un granet al lloc i moment menys oportú? Amb aquest producte aconseguirem disminuir visiblement les imperfeccions i les vermellors. El podem aplicar localment per a assecar els granets.

*Línea Algohydra: tractaments hidratants i nutritius
Producte recomanat per Farmàcia i Parafarmàcia Sant Eloi:
RR Cream: 5 en 1! Reconforta, hidrata, nodreix, protegeix i proporciona els recursos necessaris a la nostra pell. Amb una textura sense acabat greixós!

*Línea Algoradiance: lluentor per a la pell apagada i asfixiada. Producte recomanat; Oxygen Booster. Amb la tècnica més innovadora i gràcies al seu aplicador en pipeta, aplicant unes gotes del producte a la cara i el coll activarem la respiració cel·lular perquè la nostra pell recuperi la seva lluentor.
Tractaments corporals
*Línea Algosilhouette: tractaments aprimant, fermetat i lleugeresa
Producte recomanat per Farmàcia i Parafarmàcia Sant Eloi:
Intensive programme: si no saps amb quin producte quedar-te, fes una aposta segura! Amb aquest pack tindràs al millor preu un sabó exfoliant, un gel reductor, una crema reafirmant i un gel per a cames cansades. Prova-ho!

*Línea Algoligo: tractaments spa a domicili
Producte recomanat per Farmàcia i Parafarmàcia Sant Eloi:
Marine foarming bath: opció perfecta per a fer-te un bany relaxant amb totes les propietats de la Laminaria Digitata. Sentiràs que estàs al mig de l’oceà!

Tractaments solars
Amb els productes AlgoSun obtindràs les millors proteccions solars i cremes reparadores per a després de l’exposició solar tenint em compte que tots els productes no són tòxics ni nocius per al medi animal i vegetal marí.